Hygiënisch en voedingsgeschikt

Om de hygiëne te verzekeren moet een stelling makkelijk reinigbaar zijn. Door morsvlekken of lekken kunnen insectenhaarden ontstaan, onafhankelijk van het soort materiaal. Regelmatige reiniging is daarom noodzakelijk en dit wordt gemakkelijker met uitneembare legvlakken.

Gemakkelijk te reinigen

Alle oppervlakken van een Fermostock stelling zijn gemakkelijk te reinigen. De staanders en legvlakken zijn bestand tegen intensieve en veelvuldige reinigingsbeurten en dragen zo bij tot een efficiënte bestrijding van de risico’s op bacteriële besmetting. Dit maakt het systeem uitermate geschikt voor gebruik in een omgeving waar hygiënische opslag (HACCP regelgeving) een vereiste is, zoals bijvoorbeeld een koel- of vriescel.

Vaatwasbestendige legvlakken

Het systeem geniet het strenge NF-voedselhygiënelabel (NF031) en is NSF-gecertificeerd, bovendien zijn de uitneembare legvlakken vaatwasbestendig (+90°C) dus kunnen gewoon in de vaatwasmachine worden gereinigd.

Bekijk het assortiment hygiënische stellingen of maak gebruik van onze handige configurator om zelf een stelling op maat samen te stellen voor uw koel- of vriescel.

Categorieën

Merken

Andere zoek suggesties

Populaire zoekresultaten