Stelling op maat configureren

Fermostock 6611 stellingen

Ontwikkeld voor gebruik in de professionele keuken Afwasbaar in vaatwasmachine

Fermostock hygiënische, kunststof stellingen

Fermostock is een universeel rekkensysteem op basis van modulaire elementen. Het systeem is zeer geschikt voor gebruik in koel- en vriescellen en is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen en afmetingen. Het kenmerkt zich door een zéér eenvoudige montage, makkelijk onderhoud, héél goede weerstand tegen corrosie, goede stabiliteit en grote flexibiliteit. Fermostock is conform alle productievoorschriften en normen omtrent hygiëne en reinigingsvoorwaarden en voldoet aan de strengste eisen qua duurzaamheid en stevigheid.

NF-voedselhygiëne gecertificeerd

Overal waar hygiënische opslag is vereist vormen de Fermostock rekstellingen het ideale opslagsysteem, van voedingswaren tot farmaceutische producten. Dankzij de afgeronde hoeken en vlakke oppervlakken geniet het Fermostock systeem het NF-voedselhygiëne certificaat, alsook het NSF certificaat. Rekwerken van Fermostock zijn dus volledig HACCP goedgekeurd. Voor elke koelcel en vriescel is er een veilig rekwerk beschikbaar.  

Welke stelling heb ik nodig?

Voor uw koelcel of vriescel zijn diverse rekken verkrijgbaar met diverse hoogtes en aantal niveaus. Maak gebruik van onze handige rekwerk configurator om zelf een rekwerk geheel op maat samen te stellen. U kiest de gewenste opstelling, vult de afmetingen van uw cel in en krijgt meteen een overzicht van de benodigde stellingen, de totaalprijs en u krijgt ook meteen de bouwtekening!

Categorieën

Merken

Andere zoek suggesties

Populaire zoekresultaten